בוז’י הרצוג, הילד שגדל עם כפית זהב בפה, הודיע אתמול שהסכים לקבל את תיק הרווחה. למה? אם להאמין לבוז’י, זה בגלל שהוא סוציאל דמוקרט מבטן, ולהיות שר הרווחה הוא חלום חייו (וגם בגלל שהסכימו לתת לו עוד תקציב). אם להאמין לחבריו הטובים במפלגה, הסיבה היא שהוא “סמרטוט” וכי הוא “התקפל ונלחץ” בעקבות הודעות SMS משמיצות שנשלחו לכל חברי המפלגה.
אתם יכולים להחליט בעצמכם למי אתם מעדיפים להאמין. רק תנסו לפני זה להיזכר באמירה כלשהי של הרצוג מאז הבחירות שיש בה כדי להעיד שהוא זכר בכלל שיש במדינת ישראל אנשים עניים. למעשה, נדמה לי שקשה להיזכר באמירה כלשהי של הרצוג מאז הבחירות, וזה – מן הסתם – כי הוא היה עסוק מאד בעשייה ובתמיכה די עקבית במהלכים של אולמרט.
עו”ד בוז’י הרצוג, קצת בדומה לאהוד אולמרט, הוא מין טפלון כזה שיודע לשמור מצויין על שכלום לא יידבק לישבן שלו. יש לו חזות אנמית וגוון קול שמזכיר את ה”מיצי מיצי מיצי” של מרידור, אבל מתחתם מדובר כנראה באדם מתוחכם, ערמומי ובעל אמביציות. כזה שנלחם כדי לא להגיע למשרד הרווחה ועכשיו יבטיח לנו שיעשה בשבילנו גדולות ונצורות.
תגובות
גם אם נזכור איך הוא הגיע לשם, יותר חשוב מה הוא יעשה. ומתי.
מה זה אם לא הילול עצמי כל האוננות הזאת של כתיבת בלוגים ועדכונם מידיי יום?
אפשר לחשוב שיש לכם משהו מעניין להגיד
שלולי השם הרצוג, היה מן הסתם , סתם עו”ד.
בסה”כ יצור מעורר רחמים.
כזה רכיכה וחסר עמוד שידרה הבוזי’ הזה. את הכבוד העצמי שלו הוא יכול לחפש בעזרת המיקרוסקופ החדש של הטכניון.
נשארו עוד אנשים שמצביעים עבודה ? או מאמינים למישהו מהם ?
שי
נדמה לי שהוא היה יושב ראש הרשות למלחמה בסמים, ופעיל בארגונים בתחום הזה. זאת בהחלט עשייה חברתית רבה יותר משרים רבים אחרים. נדמה לי שנוצר מצב שבו מי שלא היה אומר כן לתפקיד כפוי הטובה הזה, היה מקבל תגובות נזעמות, ואולי בצדק אחרי תקופת הנבצרות הארוכה של שר הרווחה. שוקי אולי אני לא ממש מעודכן, אבל לא ראיתי כאן ברשימות קמפיין בכל התקופה שלא היה שר- למילוי התפקיד החשוב הזה.
סתם עוד פוליטיקאי. הצביעות כבר כלולה בזה.
דוד ופויר – התכוונתי מהסוג הכי מושחת.
אילן – הרשות למלחמה בסמים? אלה שנלחמים במריחואנה בזמן שבכל המערב נמצא תהליך הדה-קרמיניליזציה שלה בשיאו?
בעניין קמפיינים לאיוש תפקיד שר הרווחה, הנושא דווקא עלה ברשימות בכמה הזדמנויות. דוגמאות:
http://www.notes.co.il/shooky/21770.asp
http://www.notes.co.il/assi/21831.asp
http://www.notes.co.il/daniel/archive.asp?cat=814
http://www.notes.co.il/bart/archive.asp?cat=300
http://www.notes.co.il/shooky/25291.asp
http://www.notes.co.il/mati/archive.asp?m=11&y=2006
http://www.notes.co.il/ora/archive.asp?m=8&y=2006
לא יודע אם “הכי”, אבל בטח אחד מהגדולים, וזה אחרי שרק לפני שבוע ככה שמעתי אותו מהלל את עצמו כשר תיירות. שמוק. כמו כולם